27 січня 2018 р.

У місті відбулись заходи у рамках всеукраїнської акції «Спортивна зима»

 


Протягом січня–лютого у Новодністровську відбуваються Всеукраїнські спортивно-масові заходи в зимовий період «Спортивна зима», у рамках якого мешканці міста мають нагоду провести активно дозвілля на свіжому морозному повітрі.
Головна мета заходу – залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом у зимовий період, популяризація зимових видів спорту, пропаганда активного способу життя, як одного з чинників гармонійного розвитку людини.
Перший захід у рамках акції «Спортивна зима» відбувся у суботу, 27 січня, на Алеї ветеранів. Це спортивне свято організували працівники Новодністровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відділу молоді та спорту Новодністровської міської ради.

Учасники заходу, а це близько 20-ти осіб віком від 3 до 33 років, були розподілені на дві команди і змагалися між собою у різноманітних спортивних конкурсах і естафетах. І хоч загальний настрій усіх учасників був позитивний, проте, як з’ясувалося, активний відпочинок за температури -10 – ще той екстрім! Організаторам доводилося розподіляти час та завдання так, щоб діти жодної хвилини не стояли без руху, адже за таких погодних умов швидко починають мерзнути кінцівки.

На завершення естафет традиційно перемогла дружба, тож усі учасники отримали заохочуючі призи від НМЦ ФЗН «Спорт для всіх».
Наступний захід «Спортивної зими» заплановано провести у суботу, 3 лютого, об 11:00 на Алеї ветеранів. Проте обов’язковою умовою проведення є сприятливі погодні у мови – наявність снігу і відсутність дощу.
Організатори сподіваються, що до кінця зими Новодністровськ ще встигне побачити справжню снігову погоду, адже це дозволить провести цікаві заходи зі сніговиками, сніговими фортецями та боями сніжками. Також у планах – лижні змагання, які традиційно щороку організовує відділення веслування Новодністровської ДЮСШ.
Слідкуйте за оголошеннями та долучайтеся до заходів!

Ірина Шундрій