14 березня 2016 р.

Кубок Сокирянського району з футзалу

У неділю 13 березня 2016 року у приміщенні ОКЗ "ДЮСШ у м. Новодністровськ" відбувся кубок району з футзалу. Ініціатором та головним організатором стало районне спортивне товариство "Колос" на чолі з Василем Богачуком. До організації також долучилися міський центр "Спорт для всіх" та Федерація футболу Новодністровська.


До участі зголосилися 14 команд з наступних населенних пунктів: Новодністровськ, Сокиряни, Вітрянка, Волошкове, Василівка, Ожеве, Шишківці, Кормань, Шебутинці, Селище, Грубно, Коболчин, Братанівка та Білоусівка. Загалом у цей день для участі зареєструвалось 137 спортменів, тож захід виявився дійсно масштабним.

Було вирішено розподілити команди на три підгггрупи: у двох по 5 команд та у одній - 4. Одразу були визначені найсильніші команди, які за рішенням суддівської колегіїї розподілили по різним групам, це - Новодністровськ, Сокиряни та Вітрянка.

Пепередньо було вирішено провести фінал змагань наступного тижня, та зрештою команди наполягли завершити турнір вже цього дня, аби не витрачати додаткові кошти на переїзди. Тож вже майже традиційно змагання затягнулися до пізнього вечору.

По результатам ігр у підгрупах у півфінал пройшли перші та другі місця, а саме:
І ггрупа: 1 місце - Вітрянка, 2 місце - Волошкове;
ІІ група: 1 місце - Сокиряни, 2 місце - Кормань;
ІІІ група: 1 місце - Новодністровськ, 2 місце - Ожеве.

Зрештою у фіналі змагалися команди Новодністровська, Сокирян та Волошкового.

За збігом обставин новодністровській команді довелося змагатися на полі три останні гри турніру поспіль - останню гру півфіналу та 2 гри фіналу. Можливо це навіть зіграло гравцям на користь, адже наші спортсмени розігналися не на жарт! Сумарна кількість забитих голві за ці три матчі склала неймовірну цифру - 17!

Тож зрештою, беззаперечним переможцем змагань стали наші земляки - новодністровська команда "Тірас"! Щиро вітаємо команду з цим досягненням!

Усі призери отримали кубки, грамоти та медалі. Профінансувала призи Обласна федерація футболу. Окремо були нагороджені кращі гравці турніру:  Ігор Щасливий (грав за команду Вітрянки), Дмитро Клімов (з Новодністровська) та Макси Продан (Сокиряни).
"Золотою бутсою" змагань був визнаний Генадій Куляк з команди Волошкового.

Вітаємо усіх, хто брав участь у змаганнях та бажаємо нових спортивних звершень та перемог!