16 січня 2017 р.

Звертаємось до усіх небайдужих людей! Родині Осовичей потрібна допомога!

Дочці покійного Романа – Надійці Осович терміново потрібні кошти на лікування. Від народження, ще у пологовому будинку, дитина перенесла важку хворобу менінгіт, а в наслідок страшний діагноз – глухота. Надійка народилася вже після смерті батька, а тому дуже рано залишилась сиротою.
Нещодавно мати придбала їй слуховий апарат, але це не допомагає. Київські лікарі дають родині надію на одужання, але для цього потрібні неймовірні кошти – 38 тис. євро.
Родина Надійки звертається до усіх небайдужих людей про матеріальну допомогу на лікування дитини.
Благодійні кошти можна перерахувати на картку матері Осович Г. В. – 5168 7572 6481 1979 (ПриватБанк).

Турнір з футзалу пам’яті загиблого футболіста Романа Осовича

У неділю 15 січня у Новодністровську вже втретє відбувся Відкритий благодійний турнір з футзалу пам’яті Романа Осовича.

Ці змагання - данина пам’яті футболісту, який передчасно пішов з життя у 2014 році. За життя Роман активно займався футболом тож встиг пограти у складі багатьох команд району, а тому на запрошення взяти участь у змаганнях охоче відгукнулося багато футбольних клубів.

Організаторами турніру стали Новодністровська міська рада, Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», молодіжний спортивний клуб «Авангард» та громадська спілка ФК «Велес».
 Відкривав змагання привітальним словом міський голова - Анатолій Болдашев. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого гравця усі спортсмени.
На відкритті був присутній брат Романа - Олександр Осович, який подякував усім присутнім за те що пам’ятають брата, а також за фінансову підтримку, яку надали родині команди.


 Взяв слово колишній голова Сокирянського районного товариства "Колос" Василь Богачук, він нагородив команду села «Вітрянка», яка посіла друге місце у Чемпіонаті Сокирянського району з футболу. Знаково, що гравці висловили бажання отримати нагороди саме на цьому турнірі, адже Роман у свій час досить багато ігор зіграв за ФК «Вітрянка». Одну медаль символічно залишили поруч з портретом загиблого.

Усього у турнірі взяло участь 15 команд з таких населених пунктів: Новодністровськ, Сокиряни, Муровані-Курилівці, Нова-Ушиця, Кормань, Ожеве, Михалкове, Романківці, Вашківці, Сербичани, Шишківці, Братанівка та Великий Кучерів (Сторожинецького району).
У команді рідного села покійного – Братанівки, грали рідний та двоюрідний брати Романа Осовича, відтак продовжуючи діло свого брата.
По завершенні турніру місця розподілилися наступним чином:
1 місце – «Агробізнес», м. Нова-Ушиця
2 місце – «Буковинська Надія», с. Великий Кучурів
3 місце – «Дністер», с. Кормань
Команди були нагороджені кубками і грамотами, а також призовим фондом від спонсора ТОВ "Торговий дім Веселс Трейд».
 Бережіть своїх рідних та цінуйте життя, воно занадто коротке, аби розмінювати його на незначні речі.