25 лютого 2019 р.

Відбувся традиційний «Зимовий кубок» із шахів



Наприкінці лютого у Новодністровську відбувся «Зимовий кубок» з шахів, який традиційно об’єднав під одним дахом шахістів Новодністровська та навколишніх сіл. Турнір відбувся у шаховому клубі, який наразі знаходиться у приміщенні Новодністровського територіального центру.
Цього року турнір було розбито на два дні, адже шахістам дали збільшений час на партію (по 30 хвилин на кожного). До останнього трималась інтрига хто ж саме здобуте головні нагороди, що свідчить про високий рівень гри. Зрештою визначилась трійка лідерів:
І місце – Віктор Березовський,
ІІ – Михайло Васютинський,
ІІІ – Іван Дриган.
Усі призери змагань отримали грамоти та медалі, а головний переможець ще й кубок від організаторів – Новодністровського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Приємно, що на змагання, пори труднощі зі здоров’ям, зміг прийти Володимир Мигаленюк – відомий новодністровський спортсмен, багаторазовий переможець міських та обласних змагань із шахів. Наразі він проходить серйозне лікування, то ж будь-які навантаження йому не бажані. Але він – справжній боєць, тож змагався за медалі у своїй улюбленій грі протягом усіх двох днів турніру. І лише мінімальний відрив у 0,5 очка відділив його від ІІІ місця.
Бажаємо Володимиру Васильовичу найскорішого одужання! А переможців вітаємо із здобутими нагородами!