24 серпня 2016 р.

"Богатирьскі ігри 2016" у Новодністровську




Фінальним спортивним акордом у цьогорічному спортивному святкуванні Дня Незалежності є наймасштабніший та найвидовищніший захід – «Богатирські ігри». До речі, часу та сил у його підготовці в організаторів пішло навіть більше, ніж на усі попередні спортивні заходи разом узяті, адже це велика спортивна подія не тільки міського масштабу, а й районного.
«Богатирські ігри» у Новодністровську проводились уже втретє, проте кожного разу приурочувалися до різних подій: у 2011 році захід відбувся з нагоди Дня фізичної культури та спорту, у 2015-ому – до Дня Міста, цьогорічний – до Незалежності. І хоча змагання є вже майже традиційними для міста, але через те, що його організацією кожен раз займаються інші люди, набутий досвід, на жаль, втрачається.

Настільний теніс до Дня Незалежності

Святковий день 24 серпня розпочався о 10:00 турніром з настільного тенісу. Поганяти мячик по столу у цей день зібралося досить суттєва кількість спортсменів. Окрім Новодністровців, у турнірі взяли участь представники Мурованих-Курилівців, Василівки та Галайківців - загалом 18 осіб. Приємно, що відгукнувшись на рекламні оголошення до змагань долучилися навіть люди, які вперше взяли участь у подібному турнірі. Також приємно було спостерігати, що є в нашому місті так би мовити мультиспортсмени, які щиро  захоплені спортом, тож приймають участь в усіх заходах Центру: футболі, шахах, настільному тенісі, забігах та заїздах.
По завершенні турніру усі три перших місця вибороли новодністровські спортсмени:
І місце – Сергій Загуменний, 
ІІ місце – Григорій Бицюк,
ІІІ місце – Георгій Остафій.