24 квітня 2016 р.

Чемпіонат Сокирянського району з футболу

У неділю 24 квітня у Новодністровську відбувся перший тур Чемпіонату Сокирянського району з футболу. Місце проведення - стадіон з синтетичним покриттям на території ЗНЗ ІІ-ІІІ ступенів. Ініціатор змагань - районне спортивне товариство «Колос», до якого у організації  долучився  міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".
У цей день до Новодністровська з’їхалися команди з Романківців, Василівців, Волошкового та Сербичан, тож загалом у турнірі взяло участь 5 команд та близько 50 спортсменів. В цей день також паралельно проходили ігри у інших підгрупах чемпіонату у Коболчині та Михалковому.
Загалом за турнір відбулося 10 ігрових зустрічей по 12 хвилин тайм. За результатом проведених зустрічей до фіналу вийшли команди з Новодністровська та Волошкового, набравши по 9 очок. По 6 очок набрали команди Романківців та Сербичан, а от для команди Василівців цей ігровий день став не дуже вдалим, адже їм не вдалося заробити жодного очка. Цікава статистика – Новодністровська команда за 4 проведених гри забила 28 голів!

Фінал чемпіонату району відбудеться 9 травня у Михалковому, тож усі охочі можуть поїхати та підтримати нашу команду.