17 березня 2017 р.

Прекрасні та спортивні змагалися між собою за звання найспортивнішої дівчини Новодністровська

Справжнім спортивним святом ознаменувався вечір п’ятниці, 17 березня 2017 року, у гімнастичному залі Новодністровської гімназії.
Саме у цей день і у цьому місці зібралося понад 25 представниць жіночої статі, аби позмагатися між собою (а може, із собою) за право називатися найспортивнішими дівчатами Новодністровська.
Організували захід Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (відділу гуманітарної політики) та Громадська організація «Фізкультурно-спортивний клуб Новодністровськ», які поміж іншого і є засновниками секцій фітнесу у нашому місті.

Наразі у клубі на постійній основі діє 5 груп з цього виду спорту та залучено два інструктори. Саме дівчата, що займаються у секції фітнесу, і були учасницями змагань, приводом для яких стало жіноче свято 8 Березня, що відзначалося напередодні.
Захід уже є традиційним, адже уперше проводився торік, саме у найсвятковіший жіночий день. Цього року він хоч і дещо змістився у термінах, проте став значно масовішим.
Метою заходу є популяризація спорту та бажання привернути увагу прекрасної статі до регулярних занять оздоровчими видами спорту.  Зрештою, спортивні секції з фітнесу відкривалися жінками і для жінок, а тому було велике бажання привітати один одного.
 Перефразовуючи старий анекдот, можна висловитися так: «Відсвяткували 8 Березня, чоловіків не було – ніхто не заважав».




 Цьогорічна програма змагань складалася з чотирьох видів: скакалка і прес на швидкість за 30 секунд, планка на витривалість та дартс на влучність.
Окремо оцінювалась інтелектуальна вікторина на спортивно-олімпійську тематику.

За результатами конкурсів визначилась трійка переможниць:
І місце – Аня Дзюба,
ІІ – Марта Кузема,
ІІІ – Марина Філіпець.
Усі троє отримали кубки та грамоти МЦФЗН «Спорт для всіх», а також подарункові сертифікати на безкоштовні фітнес-заняття.
Символічний подарунок та грамоту «Міс Інтелект» завоювала Тетяна Орловська, яка, до слова, посіла загальне 4 місце у змаганнях.
Окремо хочеться назвати переможців у кожній категорії, адже результат гідний того, аби місто пишалося своїми героїнями.
Найстирибучішою виявилася Тетяна Орловська, яка з результатом 82 рази за 30 секунд виборола І місце у змаганнях на скакалці.
Найвлучнішою метальницею дротиків виявилася Марина Філіпець (28 очок з 5-ти кидків).
 Володаркою найсильнішого пресу виявилася Марта Кузема, кот-ра за відведені 30 секунд зробила вправу 32 рази.
А рекордсменками цьогорічної планки стали одразу дві учасниці – Ірина Журавель та Аня Дзюба, які не здавалися до останнього та протрималися у напруженому положенні вправи аж 7 хвилин та 30 секунд, після чого інструктор перервав змагання, адже було вирішено, що вони обидві гідні називатися переможницями.
Опісля змагань почалася безпрограшна лотерея, що цього дня не залишила без подарунку жодну з учасниць. Спонсором призів став ФСК «Новодністровськ», який розіграв між учасницями 12 абонементів на безкоштовні заняття з фітнесу (від 1 до 3 занять). Кому не дістався абонемент, не засмутились, адже у подарунок усі інші отримали корисний смаколик – маленьку баночку меду.
Окремо організатори відзначили символічними призами своїх безцінних інструкторів – Наталію Лінник та Анастасію Івасюк, які у цей день активно допомагали у проведенні заходу.

Дякуємо усім, хто долучився до цього чудового спортивного свята! Обіцяємо у майбутньому проводити такі ж цікаві змагання для Новодністровських спортсменок, до того ж частіше, ніж раз на рік.










 




Немає коментарів: