26 березня 2017 р.

Новодністровські спортсмени знову здобувають медалі!


26 березня 2017 р. збірна команда секції «Східних єдиноборств» фізкультурно-спортивного клубу «Новодністровськ» взяла участь у відкритому чемпіонаті Чернівецької області з кікбоксингу WAKO (розділи фул та лоу-контакт).

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗМАГАННЯ
Відбувалися змагання у місті Кіцмань за підтримки міського голови Сергія Булеги. Загальним організатором змагань є Чернівецька обласна федерація кікбоксингу та управління молоді та спорту ЧОДА.
Усього у змаганнях взяли участь понад 120 спортсменів різної вікової категорії (від 6 до 28 років) з Чернівецької, Хмельницької та Тернопільської областей.

КОМАНДА НОВОДНІСТРОВСЬКА
Із Новодністровська на змагання виїхала досить велика делегація – 19 осіб. Із них 14 учасників, голова організації Ганна Піжевська, тренери – Дмитро Тен та Олександр Піжевський, а також батьки.
Головним тренером новодністровських спортсменів є Дмитро Тен, який проводить заняття зі східних єдиноборств у нашому місті.
Взагалі основним напрямком секції «ФСК Новодністровськ» є тайський бокс, проте навички дозволяють їм брати участь також у змаганнях з кікбоксингу – правила дещо відмінні, проте не на стільки суттєво.




РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ
За результатами боїв Новодністровськ збагатився ще на 12 медалей!
Золото: Святослав Захарчук, Олександр Гуска, Павло Чучко, Дар’ян Георгієш.
Срібло: Микола Твердохліб, Іван Поленчук, Юрій Серевко.
Бронза: Данило Буга, Михайло Попадюк, Роман Фіголь, Владислав Мендрик, Владислав Попович. Із них шестеро – представники Буковинського ліцею-інтернату, у якому теж діє секція східних єдиноборств.
На рингу наші бійці продемонстрували високій рівень підготовки та силу духу, за що їх тренер був нагороджений кубком.

ПОДЯКИ
 ФСК «Новодністровськ» висловлює подяку усім, хто допоміг команді взяти участь у змаганнях: відділу гуманітарної політики та особисто Людмилі Пастушок і міському центру «Спорт для всіх» за наданий для перевезення команди транспорт; Віталію Харабарі за допомогу у підготовці команди до змагань; перевізнику Роману Жулепі та водієві Юрію Горгану за те що ввійшли положення та пішли на зустріч команді, адже змагання завершилися аж о 22-ій годині, а у Новодністровськ спортсмени повернулися лише о пів на другу ночі.

Вітаємо новодністровських спортсменів, адже усі вони гідно представили наше місто на змаганнях такого високого рівня!

Немає коментарів: