5 квітня 2019 р.

Новодністровські волейболісти стали призерами чемпіонату області з волейболу


Новодністровська команда волейболістів, капітаном якої є Богдан Андронік, успішно відіграла сезон у чемпіонаті І ліги Чернівецької області з волейболу серед чоловіків, що стартував у листопаді 2018 року. Протягом майже усіх турів наші спортсмени зберігали лідерство у групі. За підсумками 10-ти ігор відбіркового туру до півфіналу увійшли 4 команди, де з-поміж 11 команд-учасниць новодністровська збірна волейболістів посіла почесне І місце.
У іграх півфіналу 12 березня, ВК «Новодністровськ» зустрівся із командою «ЧТЕІ КНТЕУ», а «ЧНУ-2» - із ВК «Садгора-Нива-2». Саме цього дня спортивна фортуна була не на боці наших волейболістів, тож вони поступилися у вирішальній грі, і надалі продовжили боротьбу за ІІІ місце.
4 квітня відбувся фінал чемпіонату області з волейболу. Спочатку на майданчик вийшли команди, що виборювали ІІІ місце: ВК «Новодністровськ» та ВК «Садгора-Нива-2». У напруженій боротьбі з 5 партій перемогу здобула команда з Новодністровська! 
У фінальному двобої за І місце зустрілися команди «ЧТЕІ КНТЕУ» та «ЧНУ-2», де перші вибороли перемогу з рахунком 3:0.
На завершення ігор відбулось урочисте нагородження. Наші спортсмени привезли до Новодністровська спортивні трофеї – кубок, медалі, дипломи та звання кращого гравця команди, яке здобув капітан команди – Богдан Андронік.
Вітаємо наших спортсменів із чудовим спортивним результатом та бажаємо подальших перемог!

Немає коментарів: