14 травня 2018 р.

Спільна перемога: урочисто відкрили майданчик від «Фонду Кличко»

В понеділок 14 травня на стадіоні ЗОШ ІІ – ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика, який громада м.Новодністровськ за ініціативи та безпосередньої підтримки спеціаліста відділу інвестицій та енергоефективності міської ради Георгія Остафія виграла в конкурсі «Клич друзів – граймо разом!», що був оголошений благодійною організацією «Фонд Кличко». 
Представники Фонду, які, власне й провели це яскраве дійство, повідомили, що за останні 13 років благодійною організацією на подвір’ях загальноосвітніх шкіл уже встановлено 192 такі майданчики для того, щоб залучати дітей до спорту, а значить, до здорового способу життя. 
Сам майданчик – це комплекс тренажерів, два тенісні столи, драбина та інше спорядження, яке дозволить займатися спортом як великим, так і малим. 
Дмитро Крижанівський, представник «Фонду Кличко», розповів, що за 10 майданчиків, які в 2018 році будуть встановлені в різних містах України, боролися майже сім тисяч претендентів, тому перемога в конкурсі має надихати на нові випробування. Він передав директору ЗОШ ІІ – ІІІ ступенів Тарасу Серевку сертифікат на нове майно. 
Тарас Андрійович запевнив, що на досягнутому школа зупинятися не буде. Найважчим, сказав, було зважитися на участь у конкурсі, адже це була вже третя спроба. Він також заклика́в присутніх разом прагнути до нових звершень заради розбудови рідного міста й України.
Учні, які брали участь у підготовці матеріалів на конкурс, зробили спільне фото та разом з іншими взяли участь у цікавих змаганнях, що пройшли у формі веселої спартакіади. Нагородою їм був гарний настрій та подарунки від благодійної організації «Фонд Кличко».


Немає коментарів: