26 квітня 2018 р.

Новодністровці вибороли спортивний майданчик від фонду Кличко!

Новодністровцям вдалося виграти один із десяти спортивних майданчиків, який розігрував фонд братів Кличко. Усього цього року участь у конкурсі взяло майже 7000 населених пунктів!!! Вже у середині травня команда Klitschko Foundation облаштує у місті новий майданчик, а також проведе урочисте відкриття спортивного об’єкту. І саме у Новодністровську буде відкрито найперший майданчик з 10-ти інших по всій Україні!
Свій внесок для того, щоб майданчик було виграно доклали і працівники центру "Спорт для всіх"!


Своїми враженнями поділився головний координатор та ідейний натхненник участі Новодністровської команди у конкурсі, працівник відділу інвестицій Новодністровської міської ради – Георгій Остафій:
– До сьогодні я згадую своє перше враження від презентації міста Новодністровськ. Це було ще у 90-х роках, я на той час працював інструктором із плавання у Новодністровській ДЮСШ. Тоді до нас у колектив приїхав зі своєю передвиборчою програмою Анатолій Болдашев... Як зараз пам'ятаю його слова, які з того часу яскраво закарбувалися у моїй пам’яті: «У нашого міста є величезний нерозкритий потенціал, ми живемо в екологічно чистому місті, нас оточують національні природні парки, широкий Дністер, „швейцарська природа“ ... У нашому місті живуть найталановитіші люди...»
Тоді я навіть не знав, що можна так відверто захоплюватися рідним містом... Минули роки, але і до тепер я повністю згоден із Анатолієм Івановичем. Дійсно, ми живемо в унікальному середовищі, в унікальний час можливостей. Навколо нас відбувається безкінечна кількість подій, конкурсів, конференцій. І мені дуже шкода, якщо якась важлива подія, або конкурс закінчується, а ми навіть не спробували взяти участь з користю для нашого міста.
Сьогодні, коли ми всі побачили, що можемо перемагати у конкурсах (в екстремальних умовах, за два дні до завершення), ми усвідомили, що ми – величезна сила. У першу чергу, це зрозуміли діти, які швидко адаптуються до будь-яких змін і приймають виклики, демонструючи приклад старшому поколінню. Сьогоднішній досвід перемоги у конкурсній програмі фонду Кличка говорить лише про одне: у нас – прекрасне місто, у нас – прекрасні талановиті діти, і у нас попереду – багато спільних перемог!
Величезна подяка – усім, хто зробив можливою цю перемогу! Дітям Новодністровської гімназії, які швидко зорганізувалися для перемоги та поділилися новиною про голосування на соціальних платформах, а також боролися за перемогу для першої школи, як за свою рідну! Важлива участь вихованців веслувальної бази, котрі, незважаючи на свою невелику кількість, поділились своєю енергією для перемоги. І, звичайно, ж дітям ЗОШ ІІ–ІІІ ступенів за не менш яскраву емоцію, яку вони висловили на загальних відео, та за активну участь у соціальному голосуванні.
Подяка – організаційній команді: Ірині Шундрій (директору НМЦ ФЗН "Спорт для всіх" – написання текстів, відеозйомка, комунікативна робота, створення чудового настрою на всіх етапах робочого процесу; Анастасії Жалюк – комунікативна робота, поради щодо оперативної роботи; Христині Філімонюк та Ігорю Нажизі – комунікативна робота на всіх соціальних платформах; Тарасу Серевку, Віталію Маркітану, Ларисі Козак, Сергію Осипенку – організація дітей, інтерв'ю в екстремальних умовах, комунікативна робота; Євгенію Чекамову та Антону Бізюкову – інтерв'ю, активна підтримка проекту; Денису Ліннику – оперативна робота на всіх етапах відеозйомки, комунікативна робота. Ми б не здобули перемоги без активної участі спеціалістів виконавчого комітету, депутатів, учителів, батьків та жителів Новодністровська, зокрема тих, які живуть в інших містах України. Велика подяка – нашим мешканцям та їхнім друзям, які знайшли час та можливість підтримати наш проект, навіть знаходячись за кордоном.
Окрема подяка – команді фонду братів Кличко за організацію конкурсу, об'єктивну оцінку конкурсних заявок та зате, що об'єднали наших дітей, жителів Новодністровської громади в одну велику родину.

Немає коментарів: