24 серпня 2017 р.

Шаховий турнір з нагоди Дня Незалежності

У святковий день 24 серпня Новодністровський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» провів низку традиційних спортивно-масових заходів.

ШАХОВИЙ ТУРНІР
Першими розпочали святкову програму змагання з шахів – відкритий турнір з нагоди Дня Незалежності України.
У цей день у приміщенні міського центру «Спорт для всіх» зібралося з десяток спортсменів, які боролися за звання кращого шахіста Новодністровська. 
До останньої партії трималась інтрига щодо розподілу перших трьох призових місць. Та, зрештою, переможці визначилися. Ними стали: І місце – Віктор Березовський, ІІ – Михайло Васютинський, ІІІ – Микола Маковійчук.
Усі вони отримали медалі та грамоти від «Спорту для всіх», а також цінні призи від щедрого спонсора – ТОВ «Пожежно-будівельна фірма „Схід”», за що подяка – її директору Юрію Кулічевському. Дуже приємно, коли перемога у турнірі підкріплюється такою вагомою нагородою (І – похідний наплічник, ІІ – надувний матрац, ІІІ – якісна сковорідка)!
Також уже традиційно був нагороджений заохочувальним призом найстарший учасник турніру – Василь Константіннік, якому пішов ось уже 76-й рік.
Іще один приємний сюрприз отримала єдина представниця жіночої статі – Дар’я Унгурян, котра змагалася на рівні з чоловіками, не поступаючись їм результатами. Від спонсору турніру їй дістався чудовий тортик до свята.

Немає коментарів: