19 листопада 2017 р.

Новодністровець здобув перемоги на рейтинговому турнірі з настільного тенісу у Кам’янці-Подільському

З 18 по 19 листопада у місті Кам’янець-Подільський відбувся Обласний рейтинговий турнір з настільного тенісу пам'яті видатного тенісиста Поділля - Віктора Корчагіна. Місто Новодністровськ на змаганнях представили досвідчені спортсмени – Артур Тодосієвич, Сергій Загуменний, Григорій Бицюк та Євгеній Рапацький.
Віктор Корчагін, на честь якого і відбувались змагання, - багаторазовий чемпіон різноманітних Всесоюзних, Республіканських та Всеукраїнський турнірів, майстер спорту, який виховав не одне покоління кам’янецьких тенісистів, що зараз перемагають на змаганнях різного рангу і продовжують справу видатного гравця.

Організатори - Асоціація настільного тенісу Кам’янець-Подільського, Кафедра спорту і спортивних ігор К-ПНУ ім. І. Огієнка, за підтримки міського спорткомітету. Судили змагання: головний суддя – Сергій Лімонов (м. Вінниця), головний секретар – Дмитро Бойко (м. Кам’янець-Подільський), ведучі судді – студенти факультету фізичної культури групи спортивно-педагогічного вдосконалення «настільний теніс».
Приймав змагання у своїх стінах Кам’янець-Подільський національний університет імені І. Огієнко, у спортивній залі якого зазвичай відбуваються усі змагання з настільного тенісу. Тут створені всі умови для комфортного та якісного проведення змагань, які проходили одразу на дев’яти столах.
Дуже сподобався новодністровським тенісистам рівень організації та матеріально-технічне забезпечення турніру. Зокрема, у залі постійно працював монітор, на якому виводиться поточна інформація змагань. Спеціальна електронна програма допомагала безпомилково і швидко обробляти результати поєдинків та виводила підсумки в електронному вигляді.
Цього року на «Кубок Корчагіна» з’їхалися майже сотня тенісистів з багатьох областей України, а також з сусідніх держав. Справжній фурор на змаганнях викликав новодністровець Сергій Загуменний, який маючи нульовий рейтинг обійшов під час ігрових зустрічей досвідчених рейтингових чемпіонів-тенісистів, у тому числі майстрів спорту! У категорій «рейтинг 0-20», участь у якій взяло 47 учасників він виборов 3 місце, а у більш складній категорії «рейтинг 20-40», де грало 35 учасників, він посів 2 місце! Це неймовірний результат, тож подивитися на гру Сергія сходились багато спортсменів.
Зовсім трохи не вистачило ще одному новодністровцю Григорію Бицюку, щоб увійти у призову трійку, тож він посів 4-місце у категорій «Ветерани 60-69 років».


























Ще один здобуток полягає у тому, що протягом місяця, за результатами турніру, новодністровським тенісистам буде присвоєний офіційний рейтинг та спортивні звання.Вітаємо спортсменів та маємо надію, що настільний теніс у Новодністровську і надалі буде розвиватись та здобувати нових прихильників!

Репортаж Ірини Шундрій, фото – http://tabletennis.org.ua/rezultatyi-turnira-pamyati-viktora-korchagina-v-2017-godu/





 



Немає коментарів: