15 вересня 2017 р.

У садочку «Радість» відбулись малі олімпійські ігри

Майже справжні Олімпійські ігри, але маленькі, відбулись у п’ятницю, 15 вересня, у дитячому садочку «Радість»! А приурочене свято – Дню фізичної культури та спорту України та пов’язаному з ним Олімпійському тижню, якій тривав останні 5 днів у всіх навчальних закладах міста.
Участь у змаганнях взяли вихованці трьох старших груп закладу зі своїми батьками – «Спритні сонечка», «Сміливі яблучка» та «Швидкі колобки». А підготувала і провела захід інструктор з фізичного виховання ДНЗ «Радість» Марина Муляр.
Розпочалось свято з урочистої ходи колоною навколо яскраво прикрашеного стадіону, які очолювали прапороносці та традиційний олімпійський факел із символічним вогником. Ця святкова хода навіть розігнала хмарки, які весь ранок кружляли над містом, тож надалі свято рясно зігрівало своїми промінчиками сонечко.
Спортивна програма заходу традиційно розпочалася з руханки, яку під запальну музику дружно виконували дітлахи разом із батьками. Далі захопили естафети та конкурси, у яких учасники мали змогу проявити свою спритність, швидкість та кмітливість. Не нудьгували і батьки, адже організатори придумали для них активну програму. Тож дорослі, не гірше за дітей, змагалися за право назватися першими.
Але, о чудо, за підсумками змагань перемогла дружба! Приємна місія нагороджувати переможців дісталася директору ДНЗ «Радість» Людмилі Дроздовій, яка привітала усіх присутніх зі святом та закликала вести активне життя і займатися спортом. Під гучні оплески команди були нагороджені кубками та грамотами за перемогу, а усі учасники – медалями юних олімпійців.
Також Людмила Петрівна відзначила грамотою, подякувавши за співпрацю та допомогу в організації фізкультурно-оздоровчої роботи, Міський  центр «Спорт для всіх», який теж долучився до організації малих олімпійських ігор, забезпечивши учасників солодкими призами та нагородами.

Дякуємо «Радості» та усім його працівникам за цікаві і корисні заходи, які покликані виховувати активне та свідоме покоління! Займайтеся спортом – це продовжує життя та покращує настрій!

            Фото: Ліна Лисенко









































































Немає коментарів: