7 квітня 2016 р.

День Здоров'я у Новодністровську (Частина 1)

6 квітня, в усьому світі відзначається День спорту, а вже 7 квітня - Всесвітній День здоров'я. З нагоди цих двох свят МЦ ФЗН "Спорт для всіх" разом з ОКЗ "ДЮСШ у м.Новодністровськ" влаштували масштабний спортивний захід. Мета - привернути увагу громади до занять спортом та популяризувати активний спосіб життя.
Змагання розпочалися з урочистої лінійки, на якій директор спортшколи Віталій Маркітан розповів учасникам про історію цього свята. Право підняти державний прапор під час виконання гімну було надане призеру всеукраїнських змагань з веслування серед ДЮСШ "Стрімки човни-2015" Данилу Бузі.
 Основною масою учасників були саме вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, адже у цей день майже усі відділення провели змагання та товариські зустрічі.


Вихованці відділення греблі на байдарках та каное взяли участь у легкоатлетичному забігу на дистанцію 1 км, окремо між собою змагалися у швидкості старша та молодша групи.
До слова, найшвидшим у старшій групі став Ігор Тьотюля, який пробіг дистанцію з результатом 3 хв. 19.9 сек. З часом 3 хв.54.9 сек. виборов 1 місце у молодшій групі Денис Лінник.



 Відділення футболу провело товариську зустріч між командою ДЮСШ (тренер Володимир Мигаленюк) та вихованцями Буковинського ліцею-інтернату (тренер Іван Дриган). До слова, це перший матч, який був проведений на стадіоні, адже погодні умови нарешті дозволили вийти футболістам на зелений газон, тож в цей день у них відбулося відкриття вуличного сезону.
 
З дружнім візитом завітали до Новодністровська вихованки відділення баскетболу з Білоусівської філії.
Дівчата змагалися майже на рівних, але з відривом усього в одне очко Новодністровчанки все ж перемогли своїх гостей. На захист Білоусівських дівчат повідомимо, що вони дещо молодші, тож сили були не зовсім рівні, проте це не зменшує вагомість перемоги вихованок Новодністровського відділення.
Після дівчат товариську зустріч з баскетболу провели вихованці Буковинського ліцею-інтернату.


Про змагання серед діток під час святкування Дня здоров'я читайте у наступній частині статті.

Більше фотографій дивіться у нашому фотоальбомі ТУТ.

Немає коментарів: