7 квітня 2016 р.

День Здоров'я у Новодністровську (Частина 2)

Після забігу спортсменів розпочалися змагання серед діток, які проходили у рамках акції "Рух заради здоров'я".
На стадіон завітали родини з дітками, які, до слова, дуже відрізнялися віком. Тож перед організаторами стояла нелегка задача організувати перегони серед учасників від 2-х до 10 років.


Першим відбувся велозаїзд на 400 м серед старших учасників, у якому І місце з результатом 1:01 здобув Владислав Гринь, ІІ місце з відривом у 1 секунду посів Грищук Антон, а ІІІ розподілили між собою два брати Максим та Денис Паршенко.

У молодшій віковій групі І місце дісталося Даниїлу Присикару, ІІ - Вані Федишину, ІІІ - Максиму Ваданюку.










Завершились змагання масовим забігом на 100 м, під час яких багато батьків супроводжували своїх діток на дистанції, тож спортивна "команда" виглядала досить весело ) Першим бігову дистанцію подолав Дмитро Петращук, другою прибігла Настя Шевчук, і третє місце здобув Максим Ваданюк.





Окремо хочеться розповісти про наймолодшого учасника перегонів, 2-річного Ваню Петращука, який на своєму "мотоциклі" самотужки подолав дистанцію у 400 м навколо стадіону, а згодом ще пробіг 100-метрівку!
Ще один юний учасник - 3-річний Єгор Марполь змагався у заїзді на своєму 3-колісному велосипеді з дітками, які старше його удвічі, але це не зменшило його бойового налаштування! Він так само згодом подолав бігову дистанцію у 100 м.
Дійсно - така воля до перемоги у такому юному віці заслуговує поваги! Та перш за все хочеться подякувати батькам цих юних спортсменів, а особливо мамам, які змалечку долучають своїх діток до спорту.

Усі дітки (і призери, і учасники, і навіть вболівальники) були нагороджені заохочуючими призами від Міського центру "Спорт для всіх", переможці отримали грамоти. Зрештою - усі залишилися задоволеними та щасливими, а саме це і є основною метою таких заходів.



У подальших планах центру "Спорт для всіх" зробити таки дитячі змагання регулярними та проводити їх на алеї, де у таку чудову погоду завжди багато діток та батьків.
Дякуємо усім, хто долучився до нашого спортивного свята!!! До нових зустрічей!

Читайте першу частину статті тут.

Більше фотографій дивіться у нашому фотоальбомі ТУТ.

Немає коментарів: