11 травня 2012 р.

Заходи з нагоди святкування Дня Перемоги


У середу 9 травня міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провів ряд заходів, приурочених святкуванню Дню перемоги. Розпочалися вони матчевою зустріччю серед ветеранів футболу (про яку вже згадували раніше).

Після футболу, у приміщенні 1-ї школи відбувся шаховий турнір. Перемогу здобув Мигаленюк В.В., який отримав футболку з логотипом центру "Спорт для всіх".

  Наступним заходом став святковий велопробіг До Дня Перемоги. Маршрут починався від меморіалу воїнам до газового господарства, через ліс до траси на Ломачинці і назад, загалом близько 4-х км. Цю акцію прийшли підтримати молоді спортсмени-велосипедисти та роллери.

А вже в вечері біля будинку 21-22 "С" був установлений вуличний тенісний стіл. Ініціатором був Шундрій Р., який знайшов та залучив  до цієї справи спонсорів, а саме: магазин "ЮНІКС" (Паншин Ю.) та ТОВ "ТРІО" (Шелудько Г.). Сконструював стіл власними зусиллями Шундрій В.М. Монтаж столу у дворі здійснювали Загуменний С., Шундрій Р. та Шундрій В. Маємо надію, що встановлення тенісних столів у дворах стане гарною тенденцією по всьому місту, та допоможе зробити спорт ближче та доступніше.


Немає коментарів: