14 січня 2019 р.

У місті відбулись заходи у рамках всеукраїнської акції "Спортивна зима"


 Гарний настрій та сміх – головні супутники дитячих спортивно-масових заходів! А враховуючи те, що подія відбувалася на свіжому повітрі чудової зимової днини, дитячим веселощам не було меж.

Саме так 13 січня проходив захід «Спортивна зима», який об’єднав більш ніж півсотні новодністровських дітлахів різного віку. Організатор – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», за підтримки ГО «Фізкультурно-спортивний клуб Новодністровськ».
«Спортивна зима» - цикл всеукраїнських спортивно-масових заходів, що традиційно стартують по всій країні у зимовий період. Мета - провести активно дозвілля на свіжому морозному повітрі з користю для здоров’я, а також нагадати що і у холодну пору року є безліч цікавих вуличних розваг.
Учасники заходу були розподілені на дві команди і змагалися між собою у запальних спортивних естафетах та конкурсах. Дітлахи вправлялися з ключками, ліпили на швидкість снігові кулі, випробовували себе на влучність та швидкість, а по завершенні отримали солодкі призи від ГО «ФСК Новодністровськ» та цікаві книжечки-розмальовки від новодністровського осередку «Самопомочі».
Організатори сподіваються, що за сприятливих погодних умов, наступний захід «Спортивної зими» буде включати цікаві конкурси зі сніговиками, фортецями зі снігу та боями сніжками. Слідкуйте за оголошеннями та долучайтеся до заходів!




  




Немає коментарів: