2 червня 2018 р.

Відбулась особиста першість КУ «Новодністровської ДЮСШ» з художньої гімнастики

У суботу, 2 червня, у міському спортивному комплексі відбулась особиста першість Комунальної установи «Новодністровська ДЮСШ»  з художньої гімнастики, приурочена відзначенню Міжнародного дня захисту дітей. У змаганнях взяло участь понад 20 вихованок відділення гімнастики Новодністровської дитячо-юнацької спортивної школи.
Перед початком змагань присутніх привітав директор комунальної установи Віталій Маркітан, який побажав юним спортсменкам і надалі розвиватися в улюбленому виді спорту, а також досягати спортивних звершень.
Суддівство змагань здійснювали тренери відділення – Світлана Козловська та Наталія Лінник. Також у суддівській колегії була присутня почесна гостя – випускниця Новодністровської спортшколи,  кандидат у майстри спорту з художньої гімнастики – Альона Дімітрова (Орищук).
Учасниці змагань,  дівчата від 6 до 15 років, були розподілені у п’ять вікових груп. У кожного з потоків була своя програма: виконання вправ без предметів, з м’ячем, булавами чи обручем. І зважаючи на те, що для більшості учасниць це були перші у їх житті змагання з художньої гімнастики, не обійшлося без помилок та сліз. Та загалом у спортивній залі панувала чудова позитивна атмосфера.
Протягом трьох годин першості усі присутні, переважно батьки учасниць, мали змогу спостерігати за виконанням складних елементів з програми, що викладається на тренуваннях з гімнастики. Це складний вид спорту, який потребує сконцентрованості, точності рухів та артистичності, що і продемонстрували юні спортсменки.
По завершенні були визначені переможці особистої першості, які отримали відповідні грамоти та медалі, що надав НМЦ ФЗН "Спорт для всіх". Організатори висловлюють подяку приватному підприємцю Надії Тугаровій, яка допомогла у святковій декорації зали, а також усім, хто допоміг у організації заходу.

Немає коментарів: