17 березня 2018 р.

Традиційні спортивні заходи з нагоди жіночого дня


Нещодавно у Новодністровську відбувся спортивно-масовий захід з нагоди Міжнародного жіночого свята 8 березня. Він є традиційним та відбувається у нашому місті вже третій рік поспіль. Організатори - Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Ірина Шундрій) та Громадська організація «Фізкультурно-спортивний клуб Новодністровськ» (голова Анна Піжевська). Саме ці дві спортивні організації, у тісній співпраці, більше двох років тому відкрили у нашому місті перші секції фітнесу. Вже стало гарною традицією, разом з інструкторами Анастасією Івасюк та Наталією Лінник, раз на рік організовувати змагання для спортсменок, які займаються у цих жіночих секціях.
Мета - популяризація спорту та бажання привернути увагу прекрасної статі до регулярних занять оздоровчими видами спорту. Та головне -  ось таким нестандартним та веселим способом привітати одна одну з жіночим святом по-спортивному.










Цього року захід дещо змінив свій формат: змагання стали командними, та виключно спортивне спрямування перейшло у розряд розважального. Учасниці змагалися у естафетах та конкурсах, які дозволяли проявити свою спритність, швидкість, винахідливість та інтелект: стрибали, бігали, кидали дротики, розгадували загадки, тощо.
 

І хоч цьогорічний захід став не дуже масовим, проте це не завадило активно та весело провести час разом. За підсумком дев’яти конкурсів перемогу здобула команда «Афіна». З відривом у одне очко друге місце посіла команда «Super Girls».
Команди були нагороджені кубками та грамотами, а усі учасниці отримали смачні корисні призи.
Дякуємо усім, хто долучився до цього чудового спортивного свята! Бажаємо нашій прекрасні половині завжди бути активними, спортивними та щасливими!
Займайтеся спортом!
А записатися у секцію фітнесу ви можете за телефоном 068-095-22-40.




































Немає коментарів: