30 січня 2018 р.

У Новодністровську відбулось відкриття нової спортивної зали!

Дата 30 січня 2018 року ознаменувалась відкриттям у нашому місті нової спортивної зали!

Це частина проекту «СТВОРИ СВОЄ МАЙБУТНЄ», що започаткований Благодійною організацією «Смарт Ангел», співзасновником якої є Олександр КрутійВін вже давно переймається спортивною галуззю Новодністровська, підтримуючи спортсменів міста, організовуючи змагання. Навесні 2017 року Олександр Крутій зробив місту великий подарунок, закупивши для тренування дороговартісний човен-дракон з комплектом спорядження. Саме завдяки йому на базі Новодністровська була створена Чернівецька обласна федерація з веслування на човнах «Дракон», президентом якої наразі і є Олександр.

Суть проекту значно ширша, ніж просто спортзал. Його мета – об’єднати зусилля людей, організацій та структур, які мають відношення до спорту та зробити у  Новодністровську єдиний Спортивний Центр. Наразі у  планах організаторів ремонт та облаштування трьох спортивних залів. 30 січня відбулось відкриття лише першої з них – зали єдиноборств. Наступною має стати зала для занять йогою та фітнесом. Згодом – атлетична зала з тренажерами.
Організатори хочуть об’єднати під одним дахом спортивні клуби та організації міста, створити колектив активних та свідомих людей, щоб разом займатися спортом, проводити активно дозвілля, реалізовувати соціальні ініціативи. На базі цього тренувального простору будуть відкриті нові спортивні секції та гуртки для дітей та дорослих, плануються проводитись спортивні змагання та навчально-тренувальні заходи.
Мета цієї ініціативи з самого початку полягала у розпочинанні більш грандіозного плану, а саме – реконструкція вцілому Спортивного комплексу. Саме реконструкція і відкриття зали єдиноборств має стати тією іскрою, котра роздмухає полум’я.
Приєднався до цього проекту і Новодністровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», адже засновниками громадської організації ФСК "Новодністровськ" виступили саме працівники центру. Ведучою церемонії відкриття стала директор центру Ірина Шундрій



Немає коментарів: