17 грудня 2017 р.

Новодністровські волейболісти здобувають призи на районних змаганнях

У неділю, 17 грудня, команда новодністровських волейболістів взяла участь у фіналі «Зимового кубку» Сокирянського району з волейболу, де виборола ІІ місце.
Організатори змагань – Сокирянська районна організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство „Колос“» АПК України.
Змагання відбувались у два етапи – відбіркові ігри та фінал два тижні поспіль.
Усього участь взяло 8 команд, які були розподілені за підгрупами. Перша – Новодністровськ, Василівка, Романківці, Михалкове. До другої підгрупи потрапили команди Білоусівки, Вашківців, Вітрянки та Гвіздівців.
Відбіркові ігри відбувались у неділю, 10 грудня. Тоді, в результаті запеклої боротьби у стінах Романківецької КДЮСШ, новодністровські волейболісти посіли І місце у підгрупі (4 очка), обігравши команду Романківців із рахунком 3:0. Ігри відбувалися з п’яти партій. Також з цієї підгрупи, обігравши команду Василівців, вийшла команда Романківців (3 очка). Із другої підгрупи до фіналу потрапили команди Білоусівки та Гвіздівців.
І вже у неділю, 17 грудня, відбулися фінальні ігри «Зимового кубку» Сокирянського району з волейболу у спортивній залі Білоусівської НВК.<
Змагання тривали у напруженій, але дружній атмосфері протягом шести годин. Рівень підготовки усіх команд був високим, тож на ігровому майданчику точилася серйозна боротьба – легких ігор не було. Цього разу ігри складалися з трьох партій до двох перемог.
У першій новодністровці зустрілись із командою Гвіздівців, обігравши їх з рахунком 2:0. У другому матчі з рахунком 2:1 наші земляки обіграли команду Романківців. Вирішальною у розіграші головного призу «Зимового кубку» стала фінальна гра Новодністровська проти Білоусівки. Першу партію новодністровці програли, другу виграли і у третій, вирішальній, таки поступилися білоусівчанам. Тож із загальним рахунком гри 1:2 наша команда опинилася на ІІ місці.
Загальний результат змагань:
І  місце – Білоусівка,
ІІ  місце – Новодністровськ,
ІІІ  місце – Романківці,
ІV  місце – Гвіздівці.

Призерів відзначили грамотами та медалями, а головний переможець отримав кубок. Також організатори відзначили кращих гравців змагань, якими стали: Сергій Цибульскький (Новодністровськ), Олег Степаненко (Романківці), Олександр Лях (Гвіздівці) та кращий гравець усього турніру Роман Дімітрюк (Білоусівка).
І організатори змагань, і учасники відмітили гарну підготовку та склад новодністровської команди. Як зауважив Владислав Черней, голова РО ВФСТ «Колос», «Приємно здивував амбіційний колектив з міста енергетиків, який поступився в останньому турі лише господарям змагань, котрі і здобули почесний трофей». Тож у наших волейболістів є усі шанси поборотися за перші місця у чемпіонаті Сокирянського району, що стартуватиме у січні 2018 року.
Побажаємо їм успіху та спортивних перемог! 





















Немає коментарів: