14 травня 2017 р.

Запеклий турнір з шахів до Дня Перемоги визначив кращих спортсменів міста

У неділю 14 травня відбувся Відкритий турнір Новодністровська з шахів з нагоди Дня Перемоги.
Організатором змагань став Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради. Учасниками турніру стали усі охочі, переважно постійні члени міського шахового клубу, який ось вже багато років діє при міському центрі.
Перед початком змагань організатори звернулися до присутніх з привітальним словом, та пошанували найстарших гравців турніру, які мають статус  «Дитина війни» - Євгена Тимофійовича Аніщенко та Василя Ілліча Контантінніка, котрі на двох мають вже 150 років.
Змагання відбувалися по швейцарській системі у 9 турів, час на гру складав по 20 хвилин на кожного шахіста. Загалом змагання тривали протягом семи годин.
Боротьба виявилася дуже напруженою та непередбачуваною. Саме на цих змаганнях вдалося посунути з лідируючих позицій фаворитів та переможців попередніх турнірів.
Загалом місця розподілилися наступним чином:
1 місце – Михайло Васютинський,
2 місце – Віктор Березовський,
3 місце – Іван Дриган.
Усі переможці отримали грамоти та медалі від центру «Спорт для всіх», а головний переможець – кубок.
Ще одним дуже приємним моментом стало те, що майже усі учасники отримали цінні призи! 1,2 та 3 місце – машинка для стрижки, якісний ліхтарик та набір інструментів відповідно. Учасники які посіли 4, 5 та 6 місце також отримали заохочуючи солодкі призи.  Несподіваний приз отримав і учасник, який отримав найменшу кількість балів за результатами ігор. Саме цей подарунок викликав масу позитивних емоцій у всіх учасників (дивіться на фото).
Але на цьому розіграш призів не завершився! Між двома найстаршими учасниками був розіграний заохочуючий приз (секретний та зігріваючий). Його виграв Євген Аніщенко.

Від колективу Центру «Спорт для всіх» та усіх шахістів приносимо подяку спонсору, який побажав залишитись невідомим. Попри те, саме завдяки його внеску учасники турніру розходилися по домівках з гарним та піднесеним настроєм! Добре що не перевелися ще щедрі люди у нашому місті!                 
















Немає коментарів: