19 лютого 2017 р.

Перемоги новодністровських боксерів

18 лютого у м. Чернівці відбувся відкритий ринг з кікбоксингу. Новодністровськ представляли вихованці тренера змішаних єдиноборств Руслана Івановича Сольського. Ілля Мікулінський у вазі 59 кг отримав дві перемоги достроково накаутом: у першому поєдинку першого раунду Ілля влучним прямим ударом правої руки завдав технічного накауту, і після підрахунку судді суперник відмовився продовжувати бій. Фінальний бій Іллі був ще вражаючим: після гонгу Ілля пішов в атаку і провів технічну серію ударів руками і ногами, після чого суперник упав на ринг і не піднявся до підрахунку судді. У результаті Ілля завоював І місце та медаль чемпіона з к-1.
Другий спортсмен Андрій Химич у вазі 81 кг виступав у категорії підгрупи «А», де змагались чемпіони-розрядники та кандидати в майстри спорту, – враховуючи те, що Андрій у минулому році був чемпіоном області з боксу. У цьому складному поєдинку, що тривав усі три раунди, Андрій поступився супернику з мінімальним розривом у три бали і зайняв третє місце. Тож надалі триватиме підготовка до змагань молодших спортсменів 8–10 років.
Спортсмени і їхній тренер висловлюють щиру вдячність за фінансову підтримку і довіру, розуміння і спортивну прихильність генеральному директору ТОВ «Мехтрансбуд» Василю Миколайовичу Лутчаку.

Немає коментарів: