13 грудня 2015 р.

У Новодністровську пройшли спартакіади енергетиків

Останні дві суботи видалися спортивними для працівників Новодністровських електростанцій, адже традиційно напередодні  Дня енергетика відбулася спартакіада. Дністровська ГАЕС  проводила цей захід заздалегідь до свята - 5 грудня, так як пізніше усі сили працівників були задіяні для запуску нового агрегата. Змагання ГЕС-1 проходили через тиждень -12-го грудня.
Цехи підприємств змагались між собою у наступних видах спорту: футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, жим гирі (дві групи: до та після 90 кг), перетягування линви, та додатково дартс для працівників ГЕС-1.
Станція ГАЕС була представлена 8 цехами, які зорганізувалися у 7 команд. Від ГЕС-1 взяло участь 7 цехів та 5 команд, адже цехи з неповним складом об’єднувалися у спільну команду. Саме чисельність заходу стала вирішною у часовому факторі. Починаючи від 10 ранку ГЕСівці визначили переможців вже близько 4 години дня, працівники ГАЕС змагалися аж до пізнього вечору, та порозходилися вже після 8 години.
Організації, аби заохотити своїх працівників до занять спортом, встановили досить суттєву грошову винагороду. 
Цікавий факт, що на спартакіаді ГЕС-1 у шахах перемогла єдина жінка, яка взагалі брала участь у цих змаганнях – Дарья Степанівна Унгурян.
Місця у змаганнях розподілилися наступним чином:

Вид спорту

МІСЦЯ
1
2
3
Футбол
ГАЕС
ГЦ
ЦТ АЗЗ
МЦ
ГЕС-1
ВОХОР
ОС
ЕМЦ
Волейбол
ГАЕС
ВОХОР
ЦТ АЗЗ
ГЦ
ГЕС-1
ВОХОР
ЕМЦ
ОС
Настільний теніс
ГАЕС
МЦ
ВОХОР
ЦТ АЗЗ
ГЕС-1
ЕМЦ
ТД
ОС
Шахи
ГАЕС
ВОХОР
МЦ
ОДС
ГЕС-1
АУП
ВОХОР
ОС
Жим гирі
ГАЕС
МЦ
ВОХОР
ГЦ
ГЕС-1
ВОХОР
ОС
ЕМЦ
Перетягування линви
ГАЕС
ВОХОР
ОДС
ЦТ АЗЗ
ГЕС-1
1 місце: ВОХОР, ЕМЦ, ОС
Дартс
ГЕС-1
ЕМЦ
АУП
ОС
Загальне командне місце
ГАЕС
ВОХОР
ЦТ АЗЗ
ГЦ
ГЕС-1
ВОХОР
ЕМЦ
ОС


Доречі, профком ГАЕС, аби зробити спартакіаду більш масовою та цікавою, провів кампанію по заохоченню вболівальників. Був проведений конкурс на найактивнішого вболівальника, а дітки, завітавші на змагання підтримати своїх татусів, отримали м’ячики та солодощі. До слова, температура у залі була досить таки прохолодна (+6), а тому висидіти на трибуні  вболівальникам, які не роблять активних фізичних рухів, досить не легко.
Окрема подяка від МЦФЗН «Спорт для всіх» (який був співорганізатором заходу) профкомам станцій, а особисто Людмилі Петрівні Маниляк та Георгій Григорович Карпу, за те що підтримали центр та подарували йому спортивний інвентар – м’ячі та дартси.
 У планах на перспективу проведення спільної Спартакіади енергетиків, а у майбутньому – загальноміської Спартакіади серед підприємств та організацій міста. Є задум зробити суто спортивний захід масштабним міським святом – організувати ярмарок, фотовиставку, конкурси та окрему програму для вболівальників та діток. Тож займайтеся спортом, підтримуйте себе у належній фізичній формі, адже можливо що наступного разу спартакіада завітає саме до Вас.


Немає коментарів: