30 листопада 2015 р.

Відкритий турнір з шахів

У неділю 29 листопада у приміщенні ЗНЗ ІІ-ІІІ ступенів пройшов відкритий турнір з шахів серед дорослих та дітей.
Це були перші змагання оновленого керівництва міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" після тривалої перерви у діяльності.
Початок став вдалим, адже на запрошення взяти участь відгукнулися  близько 18 спортсменів.
По плану змагання мали проводитися окремо у двох групах: шахи - серед дорослих, та шашки - серед дітей. Але молодші учасники висловили бажання ускладнити програму, та також змагалися у шахах.
 Переможець у молодшій віковій групі визначився досить швидко, ним став Гринь Владислав, який переміг у 100% зустрічей. Друге та третє місце посіли відповідно Ткачук Артем та Боваровський Ілля. Усі учасники отримали дипломи від центру, а головний переможець - приз.
Дорослі спортсмени змагалися протягом цілого дня, і завершили змагання, коли на дворі вже давно стемніло. До останнього велася запекла боротьба з 1 місце. При рівній кількості балів, з перевагою по особистій зустрічі переміг Микола Маковійчук, залишивши на 2 місці Володимира Мигаленюка. 3 місце, з мінімальним відривом, здобув Михайло Васютинський.
Призери були нагороджені дипломами, а головний переможець отримав приз від МФЦЗН "Спорт для всіх".
Дякуємо за участь усім спортсменам! Маємо надію, що змагання стануть першою ластівкою у активній та діяльній роботі центру.




 







Немає коментарів: