26 травня 2012 р.

Спортивно-масові заходи до Дня спорту


У суботу 26 травня у дворі будинків 21-22 «С» сталася надзвичайна подія! Адже вперше тут проходили справжні спортивні змагання. Цей факт викликав не аби якій ажіотаж серед місцевих мешканців, насамперед молодших.

Приурочена ця подія була до святкування всесвітнього Дня спорту. Та й місце проведення було вибране не випадково, адже напередодні саме у цьому дворі був облаштований тенісний стіл. Тож змагання мали на меті підвищити популярність гри у настільний теніс серед мешканців прилеглих будинків.

У самому турнірі взяли участь більше десяти дітлахів, виключно хлопчиків. Чомусь настільний теніс не викликав прихильність жіночої половини подвір`я. Напевно тому, що паралельно проходив турнір з бадмінтону



Він привернув увагу дітей та підлітків усіх вікових груп. Щоб взяти у руки ракетку, треба було вистояти не маленьку чергу! Можливо саме це і викликало такий ажіотаж, бо як відомо, найцікавіше те, чого не вистачає. Підсилював зацікавленість і той факт, що переможець змагань отримує у подарунок бадмінтонний набір.


Переможці турніру з настільного тенісу теж отримали довгоочікувані призи – тенісні ракетки. Тож маємо надію, що постійний стук тенісного м`ячика стане візитівкою цього гостинного новодністровського двору, та приверне до лав шанувальників тенісного спорту нових прихильників!


Немає коментарів: