25 листопада 2011 р.

Спартакіада


У фінальній частині  Спартакіади серед райцентрів та міст Чернівецькоїобласті з волейболу та міні-футболу, яка відбудеться 26-27.11.11, будуть представлені Вижниця, Заставна, Хотин, Чернівці, Кельменці, Новоселиця, Сторожинець, Глибока, Кіцмань, Красноїльськ (Cторожинецький район) та Новодністровськ.
По дві путівки до фінальної частини у кожному виді спорту були розіграні 20.11.11 у чотирьох зонах, які приймали Заставна, Новодністровськ, Сторожинець та Чернівці.
Сенсаційними можна вважати підсумки футзальної зони в Новодністровську. Місцева команда, яка традиційно потужно виступає у міні-футболі, цього разу у боротьбі за перепустку до наступного етапу поступилася і Хотину (10:16), і Кельменцям (1:9). У матчі за 1 місце в групі хотинчани переграли кельменчан з рахунком 7:4.
У Чернівцях першість у ФОК «Олімпія» розіграли представники обласного центру та глибочани. Останні трималися гідно. Але підопічні Миколи Головачука все-таки мали перевагу і дотиснули суперників. Зазначимо, що у складі чернівчан виступали одразу двоє синів наставника – Сергій та Юрій Головачуки. Юрко відзначився хет-триком. Наприкінці зустрічі глибочани не реалізували декілька моментів, коли, здавалося, не забити складніше, ніж забити.

У волейболі путівки до фіналу вибороли: Заставна – Новоселиця і Кіцмань, Новодністровськ – Кельменці та Новодністровськ, Сторожинець – Вижниця та Красноїльськ (останній був допущений до змагань окремим рішенням – за клопотанням районної влади), Чернівці – Чернівці, Глибока.
Найбільш напруженою боротьба за перемогу в групі видалася у Новодністровську та Сторожинці. Новодністровська команда здолала кельменчан у першій партії, але програла наступні. У Сторожинці гості з Красноїльська зуміли зрівняти рахунок, але програли кінцівку вирішальної партії.
Волю до перемоги виявили і глибочани у поєдинку з чернівчанами. Але вистачило їх лише на одну виграну партію.
Фінальна частина волейбольного турніру запланована на суботу, 26.11.11, з міні-футболу – на неділю, 27.11.11
Автор статті: Георгій Мазурашу



Немає коментарів: