26 травня 2016 р.

"Веселі старти" з нагоди Дня захисту дітей у ДНЗ "Радість"

З нагоди Дня захисту дітей міський центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" традиційно провів заходи "Веселі старти" у дошкільних навчальних закладах Новодністровська.
25 травня свято відбулося у садочку "Радість", а 26-го у "Ромашці". Першочергово планувалося провести заходи на вулиці, але погода цими днями була дощова, тож було вирішено перенести естафети до актових залів.
Цьогоріч участь приймали учні середніх груп, адже старшачки у цей час активно готувалися до своїх випускних. Для теперішніх працівників центру (Ірини Шундрій та Ганни Піжевської) це були перші змагання з таким молодим та непередбачуваним «контингентом», тож вони радо приймали поради від більш досвідчених вихователів.
Колективи садочків також активно долучилися до організації заходу. У «Радості» естафети проводилися спільно з фіз. інструктором Мариною Муляр. У «Ромашці» такий спеціаліст на даний момент тимчасово відсутній, тож працівники «Спорт для всіх» проводили його самостійно. Важливою також була допомога музичних керівників.
Результати заходу можна окреслити однією фразою: «Було весело!». Дітки відчайдушно виконували усі умови естафет, прагнучи перемоги та призів. Активно за них вболівали запрошені гості з сусідніх груп.
Після завершення змагань усі учасники отримали подарунки від міського центру - медаль за участь, сік та шоколадку. Напевно це перші медалі у житті цих юних спортсменів, але побажаємо, щоб вони відкрили для них світ до наступних спортивних перемог. Адже саме це було головною метою заходу – прививати діткам любов до спорту.
Центр «Спорт для всіх» дякує колективам ДНЗ за співпрацю, а діткам за радість та позитивні емоцій! До нових зустрічей!
Більше фото всередині

























Немає коментарів: